Opleidingen slaan handen ineen

Het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Onderhoud in Mobiliteit (CIVOM) is een mede door de overheid gefinancierd landelijk project van het Zadkine en het Albeda College in de Regio Rijnmond. CIVOM onderhoudt nauwe banden met werkgevers in de mobiliteitssector, houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en implementeert deze informatie in samenwerking met het bedrijfsleven in de reguliere opleidingen en up-to-date bijscholingstrainingen voor de studenten en medewerkers van bedrijven.

CIVOM heeft 2 onderwijslocaties, te weten:
- Nikkelstraat 3-9 en 40 te Rotterdam Oost
- Van Graftstraat 10 te Rotterdam Haven 

Daarnaast worden via Zadkine en Albeda College ook opleidingen incompany aangeboden die samen met CIVOM ontwikkeld zijn.

 

Nikkelstraat 3-9 en 40

De Nikkelstraat is een onderwijslocatie van Zadkine. De locatie bestaat uit 2 panden; het Onderwijsleerbedrijf in samenwerking met Innovam op nummer 3-9 en de algemene onderwijslocatie op nummer 40.
Op de Nikkelstraat zitten de mobiliteitsopleidingen personen- & bedrijfswagens en mobiele werktuigen geconcentreerd. Meer informatie over Zadkine is te vinden op www.zadkine.nl

Benieuwd hoe de locatie er binnen uit ziet? Bekijk de korte presentatie!

   

Van Graftstraat 10

De Van Graftstraat is een onderwijslocatie van het Albeda College. Op deze locatie zitten de mobiliteitsopleidingen personen- & bedrijfswagens, autoschadeherstel, verbrandingsmotoren en tweewielers geconcentreerd.
Meer informatie over Albeda is te vinden op www.albeda.nl

Benieuwd hoe de locatie er binnen uit ziet? Bekijk de korte presentatie!